Acupunctuur Gouda tegen pijn, stoppen met roken en meer.

Pijn kan in het hele lichaam ervaren worden. Sommige pijn is makkelijk te plaatsen, maar soms is iemand uitbehandeld. De arts weet dan niet waar de pijn door ontstaat of kan geen behandeling meer voorschrijven. Wanneer jij chronische pijn hebt of terugkerende pijn ervaart, dan kun je acupunctuur Gouda overwegen. In Gouda zitten veel professionele acupuncturisten die acupunctuur bij verschillende soorten klachten of wensen toepassen. Pijn kan met acupunctuur bestreden worden, van migraine of andere terugkerende hoofdpijn tot chronische pijn in bijvoorbeeld de rug of in de organen. Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat één op de vijf Nederlanders dagelijks pijn heeft?

Acupunctuur Gouda voorkomt dat je moet leren leven met pijn

Leren leven met een aandoening is voor ieder mens moeilijk. Wat zwaar is, is om te accepteren dat de situatie zo is. Maar heb je echt al alle mogelijkheden overwogen? Wanneer je in de reguliere gezondheidszorg geen mogelijkheden meer hebt, dan bieden alternatieve geneeswijzen nog heel veel oplossingen. Acupunctuur is een duizenden jaren oude geneeswijze die gedurende deze lange periode op meerdere plekken in de wereld de gebruikelijke vorm van genezing was. Waarom zou je dit niet overwegen? Pijn heeft te maken met het zenuwstelsel of met organen, en laat acupunctuur daar juist perfect op aansluiten. Overleg met een praktijk voor acupunctuur Gouda welke mogelijkheden jij hebt.

Hoeveel mensen bezoeken een acupuncturist?

Het CBS heeft wel eens onderzoek gedaan naar hoeveel mensen een acupuncturist, zoals een praktijk voor acupunctuur Gouda bezochten. De cijfers liegen er niet om. Maar liefst 1 miljoen Nederlanders heeft tussen 2010-2012 in het afgelopen jaar een alternatieve genezer bezocht. Dit was destijds 6% van de Nederlandse bevolking. In 2018 was dit percentage al gestegen naar 11%. Van deze bezoekjes aan een alternatieve genezer waren de meeste bezoeken aan acupuncturist, osteopaat en chiropractor. En wist je dat 59% van de mensen vindt dat de acupuncturist in het basispakket van de zorgverzekeraar zou moeten zitten? Bovendien geeft het grootste gedeelte van de mensen die gebruik maken van een alternatieve geneeswijze de behandelaar een 8/10! 

Veel mensen zijn te spreken over de acupuncturist

Een acupuncturist is dus één van de meest bezochte en meest prominente alternatieve genezers. Wanneer je rondvraagt in jouw omgeving, is de kans groot dat je iemand kent die ook bijvoorbeeld een bezoek aan een acupunctuur Gouda praktijk, of behandelaar ergens anders in het land, gebracht heeft. Vaak zijn mensen zeer enthousiast. De redenen waarom iemand een acupuncturist bezoekt kan verschillen. Naast chronische pijn kun je op zoek gaan naar acupunctuur Gouda wanneer je in een van de situaties in de volgende alinea zit.

Waarom een therapeut voor acupunctuur Gouda bezoeken?

De redenen om naar acupunctuur Gouda te zoeken, zijn zeer divers. Wist je dat stoppen met roken met enkele naalden die een paar weken blijven zitten, bereikt kan worden? En wist je dat onderzoek aangetoond heeft dat vrouwen die twee dagen voor de embryotransfer bij IVF acupunctuur kregen, een slagingspercentage hadden van 65% meer? Er zijn tal van redenen om een acupuncturist te bezoeken. Je hoeft alleen maar vrijblijvend contact met een praktijk voor acupunctuur op te nemen om in gesprek te komen.